Zašto je slaba snaga: glavni razlozi

Seks-život je igra ključnu obavezu da u životu muškarci bilo kog uzrasta. Slaba efikasnost je jedan od glavnih razloga za razvod partnera, klinički depresivnim stanjima, smanjenom zdravlje, stanje uma, kao i otpornost. Muška snaga leži u sposobnosti da izdvoji seksualni čin, da zadovolji damu, pri prijemu zadovoljstvo. Slaba efikasnost često postaje razlog za muškarce teškoće ne samo u odrasli uzrast padki na takva pitanja zbog fizičkih senilne promene, kao i među mladima. Faktori mogu biti brojni: nedostatak uravnoteženu ishranu, neregularne seksualne odnose, različite negativne navike, sedelački način života.

Karakteristične znake i simptome problema sa potenciju

Karakteristične znake i simptome problema sa potencijuTo se obično dešava, da je kod muškaraca problema sa učinak– iznosi unutrašnjost bolest može da dođe ranije, čime pokazuje da je rad tela slomljen. Na potenciju imaju uticaj kardio-vaskularne bolesti, kao i poremećaji endokrinog sistema, dijabetes, ateroskleroza, dijabetes, nedostatak testosterona u telu, raznih drugih bolesti. Ako je koeficijent slabljenja potencije, u vezi sa bilo kojim od ovih patologija počne lečenje neophodno. To je tako se dešava da je slaba sila izaziva emocionalne aspekte. U ovom slučaju, da eliminiše izvor prvobitni zahtev „u glavi“, menja uobičajen način života. Postojanje stres i anksioznost, stres, strah da ne ispunjava uslove žene i nakon toga da ga sprovede bi trebalo da značajno utiče na sposobnost momaka na ravnopravnosti aktom. U smislu slabljenja potencije on počinje da prekori sebe mnogo više nervozan, i to samo otežavajuće okolnosti. Rezultat-začarani krug, koji će upasti u početnu tačku, on je čovek, stalno uz učešće zainteresovanih dame. Ako je potrebno, možete da tražite podršku psihologa ili seksopatologa.

Razloga slabe efikasnosti

Razloga slabe efikasnostiKako možete da rešite problem sa čvrstoće kod muškaraca, ako oni mogu nastati zbog konfliktnim situacijama na poslu ili kod kuće, nepravilnog delovanja njegovog pratioca, u dobrom oblasti životne sredine, i previše strasti u svakom slučaju i teškog fizičkog rada. Slaba efikasnost može javiti nakon uzimanja određenih lekova. Na primer, sistematska upotreba steroida anabolikov prvo, značajno povećava seksualnu moć, a samim tim i dovodi do njegovog brzog kraja. Sličnog događaja imati neke lekove. Loša moć može nastati usled primene antidepresiva i smirenje. Ovi lekovi smanjuju anksioznost kroz suzbijanje centralnom nervnom sistemu, oni negativno utiču na efikasnost. Brojne veruju da je alkohol pozitivno utiče na efikasnost. Nesumnjivo, krohotnaя doza povećava libido, kao i moć da odloži dozvolu vozbuždennuю da produži seksualni čin. Međutim, alkohol samo krije, ali ne eliminiše psihičke probleme. Obično seksualne funkcije momke pojavljuje maksimalno u uslovima potpunog odmora, on mora da pobegne od svih nevolja i problema. Povećanje efikasnosti je takođe zabeležen u usklađivanju seks-pratilac, tokom medenog meseca, i nakon duge apstinencije.

Kako možete da se bave sa pitanjima efikasnosti

Kako možete da se bave sa pitanjima efikasnostiBez obzira na razlog slabe efikasnosti za terapiju takva pitanja samo jednog kliničkog lečenja neće biti dovoljno. Postoji nekoliko jednostavnih principa, posmatranje koje može da se uradi i da se spreče slabljenje efikasnosti, a takođe vam pomogne da rešite problem. Morate da se izbegne previše konzumiranje alkohola, pušenje, dovoljno je da spava, da se bave sportom (trčanje, plivanje), pravilno se hranite, izbegavajte stresne situacije. Problemi sa čvrstoće, kao i slaba, šta da radim?! Smanjenje efikasnosti momaka smatram dobrim kao tragediju, za mnoge od njih, ovaj problem je nešto zazornыm, o čemu se ne govori, ona se doživljava kao gubitak muškog. Međutim, sve to nije više od trikovi muški ego i kompleksi. Često ovo okretanje partnera sa problemom: „moj partner problema sa potenciju, načina pružanja pomoći, šta da radim?“, nego momci pokušavaju da se oporavi. Slaba moć-ne rečenica, problem je u potpunosti Rešen, samo je potrebno vreme da se čovek u ovom pitanju pomoć. Stručnog pomoć stručnjaka i podrška za žene sa sposobnošću da čini čuda. Samo ono što vam je potrebno, da vodi zdrav i uravnotežen način života, opustite se, manje zabrinuti i tako je jasno da ovi predlozi se mogu videti u bilo kojoj vrsti situacije. Sada, kako izgledaš i posle 60 godina momci postaju očevi, to uverava, da izleči sve kuće uz pomoć čudo tableta. Tako smo osvojili problema sa potenciju, što je najvažnije, ne oklevati ove bolesti i pokušavaju da pronađu više informacija o terapije.