Problem erekciju, slaba erekciju

Montaža odražava stanje Vaše fizičko zdravlje i mentalno zdravlje. Nedostatak erekcije, postoji mnogo faktora, uključujući bolesti, stres i anksioznost, kao i probleme sa vezom. Iako mnogi muškarci erekciju po principu „sve ili potpuno ništa“, to jest erekcije ili postoji, ili ga nema, u stvari, to nije tako. Mogao bi da imaju seks sa delimično erekcijom. Čovek je mogao da je prilično meka penis i, pored toga, bili su angažovani ljubavlju. Uprkos tvrdoće penisa, čovek može da iskuse sve faze uzbuđenja i završi ih orgazma.

Fizičke uzroke slabe erekcije

Fizičke uzroke slabe erekcijeAko svaki tako često, imate mogućnost da imaju erekciju, na primer, pijan, ali uglavnom sve ide dobro, onda je sve u redu. Dobro je takođe da je tokom ljubavlju erekciju stepeni raste i pada. Ako znate tačno samo ono što imate probleme sa erekcijom i želju da ih reši, prvo morate da saznate da li je uzrok fizičkog? Pre nego što, pre svega, kod lekara i da prođe skupe medicinske preglede, postavljaju sami nalipšuю na pitanja. Ako erekcije se dešava uveče ili ujutru, kada se probudim? Imate erekciju noću ili rano ujutru, ali sa partneršeй kao što je nemoguće? Da li erekciju tokom svoje zadovoljstvo, ali ne sa partnerom? Zdrav čovek ima nekoliko erekcije u večernjim satima, kao i širom masturbacije. Ako ste odgovorili „da“ na sva pitanja, vaš problem može imati mentalne korene. Skidaj dovoljno i spontane erekcije. Napon penisa u okruženju intimnosti ili kada se otvoreno seksualne stimulacije, naziva dovoljno erekciju. Spontane erekcije nastaju spontano, bez rotiseria okolnost (tokom sna, nakon mešanje do rano ujutru), kao i, po pravilu, ne dolaze na seksualno uzbuđenje. Postojanje tipičnih spontane erekcije obično isključuje ozbiljne povrede snage kod muškaraca.

Montaža-to je samo nešto što je veoma poštujem muškaraca

Montaža-to je samo nešto što je veoma poštujem muškaracaImaju tendenciju da brinete penisa je pijan mentalnih nadražaja (estetskih, slušnih, mirisnih, taktilne), koji, postupajući u kori velikog mozga, supkortikalnoj polnih centara impuls, nakon čega uzbuđuju centar erekciju u kičmi. Erekcije može da se desi kada mehaničkom nadraživanja glavića, u stanju pijanstva seks-kritike ideja, kao i maštu, stvarajući muške seksualne stimulacije. Montaža – ne samo da je neophodan deo potpunog seksualnog odnosa, ali i kao prirodna reakcija se odvija odvojeno od njih tinejdžeri, dečaci i dečaci, jedva stariji, a veoma retko kod ljudi starijih. Na primer, jutarnja erekcija pre stiring gore. To se tiče i čulnim snova, ili redovno prelivanja mokraćne bešike. Da prilikom popunjavanja mokraćne bešike od površine zidova u leđima-centar za mokrenje i nervi počinju da impulsima. Kada uzbuđenje objekta dostiže velikoj meri, ona beleži i nalazi se u blizini centra erekciju, što dovodi naponu penisa. Oslanjajući se na stepen uzbuđenja erekcije može biti veće ili minimalne snage, ali nikada ne dostiže ocene u vezi sa seksom intimnosti.

Erektilna disfunkcija

Erektilna disfunkcijaJutarnja erekcija za nekoliko dečake i muškarce je predmet pažnje. Specifične brinete za njih je slabljenje ili privremeni prestanak jutarnjim erekcije, koja je povezana sa zastrašujuće reči erektilne disfunkcije, kao i sve dešava „srceparajuće“ reči posledicama. Postoje neki nestabilno problem se pojavljuje začarani krug alarm – što više čovek razmišlja o svom „problemu“, manje i manje očigledno, on je rano jutarnja erekcija. U takvim situacijama, preporučujemo da ne izgradi maltretirali nagađanja, a da se obrate za pomoć ili preporukama lekara. Reflekse erekcije i ejakulacije javljaju zajedno, ali može da se desi bez obzira na ove serije. Na primer, dugo i dovoljno jaka erekcija bez dodatnih stimulacija može prestati bez kraja ejakulacije. Postoje situacije, isticanje semena, bez prethodnog erekcije (savetujemo vam da, što je moguće ranije da krenemo lekara – u većini slučajeva ta bolest je izlečiva). Ne može biti situaciji, čvrstim seksualno uzbuđenje sa svim iskustva čudno vozbuždennuю, ali bez vrhunac. To se dešava kod adolescenata, koji još nisu podigli proizvodnju semena u dečaka sa preko intenzivne seksualne aktivnosti, kod starijih, kao i starije ljude, gde razvoj sperme i soka prostate ili značajno smanjili ili potpuno zaustavili. To su one iste karakteristike promena u semяvыvodящih kod žena.